Καλές Γιορτές από το Μεγάλο Παζάρι του 10ου Γυμνασίου!!!

Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικες ταινίες στα τμήματά τους και έπειτα συμμετείχαν με χαρά στο παζάρι του σχολείου μας. Μαθητές και καθηγητές κατασκεύασαν και πρόσφεραν δωράκια για τις γιορτές, έφτιαξαν γλυκίσματα και άλλα εδέσματα, βάφλες, πίτσα μελομακάρονα και κουραμπιέδες κλπ. Επίσης,στο παζάρι στήθηκε και ταχυδρομείο, όπου οι μαθητές έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και βραβεύτηκαν τα τέσσερα καλύτερα. Ακολούθησε κλήρωση πλούσιων δώρων για τους μαθητές όπως ένα δωροεπιταγές σε καταστήματα, ρούχα, μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει, βιβλία κ.λ.π (όλα χωρίς χορηγίες).
Από τα καθαρά έσοδα του παζαριού:
150 € για τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα»  ως βοήθεια στην προσπάθειά του για τη διασφάλιση των όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών περίθαλψης των παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα καθώς και στην συμβολή του στην άνετη παραμονή των παιδιών στην Κλινική καθ’ όλη τη αιάρκεια της νοσηλείας τους.

150€ στα παιδικά χωριά SOS γιατί κάθε παιδί αξίζει μια οικογένεια.
Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας καθώς και όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα για τον σχολικό εκφοβισμό, Δευτέρα 06 Μαρτίου , διοργανώθηκε στον χώρο του σχολείου μας βιωματικό σεμινάριο με θέμα : ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ. Εθελοντές ψυχολόγοι του Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου του Βενιζελίου με συντονιστές τον ψυχολόγο κ. Τζουανάκη Ι. και την παιδοψυχίατρο κ.Λουλακάκη Ν. συνεργάστηκαν με ομάδες μαθητών της Γ γυμνασίου.

Καλές Γιορτές από το Μεγάλο Παζάρι του 10ου Γυμνασίου!!!

Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 οι μαθητές παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικες ταινίες στα τμήματά τους και έπειτα συμμετείχαν με χαρά στο παζάρι του σχολείου μας. Μαθητές και καθηγητές κατασκεύασαν και πρόσφεραν δωράκια για τις γιορτές, έφτιαξαν γλυκίσματα και άλλα εδέσματα, βάφλες, πίτσα μελομακάρονα και κουραμπιέδες κλπ.
Επίσης,στο παζάρι στήθηκε και ταχυδρομείο, όπου οι μαθητές έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Ακολούθησε κλήρωση πλούσιων δώρων για τους μαθητές όπως ένα ποδήλατο ,μπάλες ποδοσφαίρου ,μπάσκετ ,βόλει, βιβλία κ.λ.π.
Από τις δράσεις, συγκεντρώθηκαν γύρω στα 1000€ από τα οποία¨θα προσφερθούν:
250 € για τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα» και τον Παιδικό Ξενώνα Φιλοξενίας ΠΑΓΝΗ ως βοήθεια στην προσπάθειά του για τη διασφάλιση των όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών περίθαλψης των παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα καθώς και στην συμβολή του στην άνετη παραμονή των παιδιών στην Κλινική καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους

200€ στα παιδικά χωριά SOS γιατί κάθε παιδί αξίζει μια οικογένεια.
168€ για το "Make-A-Wish" στην προσπάθεια του, να εκπληρώσει το όνειρο των παιδιών που νοσούν από κάποια πολύ σοβαρή ασθένεια.
Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας καθώς και όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Στα πλαίσια της εσωτερικής αξιολόγησης του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2021-22 όσον αφορά τον άξονα "Διοικητική Λειτουργία" και τον Δείκτη 7 (Σχολείο και Κοινότητα) του ΙΕΠ πραγματοποιήθηκε στις 7 και 14 Απριλίου 2022 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Γ' Τάξη του σχολείου με θέμα "Πρώτες Βοήθειες στη Σχολική Αυλή".

Ενημερωτικά Γονέων-Παιδιών

Ενημερωτικό Σημείωμα για τις Γραπτές Εξετάσεις Ιουνίου --> ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Σύντομος Οδηγός για την Διαχείριση των Εξετάσεων από το ΕΛΜΕΠΑ --> ΟΔΗΓΟΣ

Ενημερωτικά για γονείς και παιδιά (Κακοποίηση, Βία, Διαδίκτυο) --> ΔΕΙΤΕ

Επιλογές Σπουδών Μετά το Γυμνάσιο --> Σ.Ε.Π

 

 

 
 
 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Focus On Europe Our School Meets Europe!
COMENIUS
2012-2014
ERASMUS+ KA1
2014-2016

logo

ERASMUS+ KA1
2016-2018
ERASMUS+ KA2
2016-2019
creative learning LOGO logo
Euro Movie Makers

ERASMUS+ KA2
2019-22

ERASMUS+ KA2
2020-23