1.ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024  

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 3/6 - μέχρι και Δευτέρα 17/6. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας --> ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στις ενδιάμεσες ημερομηνίες διεξάγονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις όπου οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων ορίζονται επιτηρητές.

 Η Ύλη των εξεταστέων μαθημάτων έχει ως εξής--> :  ΥΛΗ Α' ΤΑΞΗΣ      ΥΛΗ Β' ΤΑΞΗΣ   ΥΛΗ Γ' ΤΑΞΗΣ

2.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ

Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να επισκέπτονται το σχολείο για ενημέρωση από το εκπαιδευτικό προσωπικό  κάθε μέρα της εβομάδας και ώρα 9:40-11:00 π.μ. Μπορείτε επίσης να δείτε από το ωρολόγιο πρόγραμμα πότε έχει κενό ο/η εκπαιδευτικός και να έρθετε εκείνη την ώρα για αναλυτική ενημέρωση. Για να δείτε ποιοι/ες εκπαιδευτικοί διδάσκουν στο τμήμα του παιδιού σας κάντε κλικ: ΕΔΩ

3.ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ --> ΩΡΟΛΟΓΙΟ. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιείται σε ημερήσια βάση ανάλογα με τις έκτακτες (αναρρωτικές, ασθένειας τέκνου) και προγραμματισμένες άδειες (κανονικές, ενημέρωσης σχολικής επίδοσης, παράστασης σε δίκη, συμμετοχής σε εκπαιδευτικές επισκέψεις τμημάτων του σχολείου κ.α) του εκπαιδευτικού προσωπικού. Οι αλλαγές κοινοποιούνται καθημερινά στα e-mails των κηδεμόνων. Μετά το σχόλασμα κάποιου τμήματος/των υπεύθυνοι για τα παιδιά, αφού έχουν ειδοποιηθεί σχετικά, είναι οι κηδεμόνες.

4.Στην περίπτωση κατάληψης μόνο οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στην κατάληψη χρεώνονται τις απουσίες της ημέρας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοίκησης να αποστείλει τα ονόματα των καταληψιών στον Εισαγγελέα και την δημιουργία Δικογραφίας (κατάληψη δημοσίου χώρου - παραμέληση εποπτείας ανηλίκων).

Ενημερωτικά Γονέων-Παιδιών

Ενημερωτικό Σημείωμα για τις Γραπτές Εξετάσεις Ιουνίου --> ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Σύντομος Οδηγός για την Διαχείριση των Εξετάσεων από το ΕΛΜΕΠΑ --> ΟΔΗΓΟΣ

Ενημερωτικά για γονείς και παιδιά (Κακοποίηση, Βία, Διαδίκτυο) --> ΔΕΙΤΕ

Επιλογές Σπουδών Μετά το Γυμνάσιο --> Σ.Ε.Π

 

 

 
 
 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Focus On Europe Our School Meets Europe!
COMENIUS
2012-2014
ERASMUS+ KA1
2014-2016

logo

ERASMUS+ KA1
2016-2018
ERASMUS+ KA2
2016-2019
creative learning LOGO logo
Euro Movie Makers

ERASMUS+ KA2
2019-22

ERASMUS+ KA2
2020-23